Regisztráció // Registration

Regisztráció // Registration 2017. április 5. Budapest

1Jegy típus választás // Ticket type
SMART 2017 normál elővételi belépőjegy

jegyár: 0 Ft + Áfa

fee: 0 HUF + VAT

// A "normál elővételi" regisztráció 2017. április 3-ig érvényes! Az "normál elővételi" regisztráció díja 34 900 Ft + Áfa. 2017. április 4-től a konferencia részvételi díja módosul: A helyszíni regisztráció díja 44 900 HUF+Áfa! A részletekért és az aktuális programinformációk kapcsán látogasson el weboldalunkra! //

Megjegyzés: Egy regisztrációs ürlap kitöltésével egyszerre csak egy személy regisztrálhat! Csoportos regisztrációhoz a regisztrációs űrlap többszöri kitöltése szükséges! A regisztrációs űrlap kitöltése és a szervező cég részére történő megküldése megrendelésnek minősül, mely minden esetben fizetési kötelezettséget von maga után! A regisztráció előtt kérjük, olvassa el a vonatkozó felhasználási feltételeket!

Csoportos regisztrációját leadhatja a registration@endlessmobil.hu e-mail címen (regisztrálók neve,  munkakör, cégnév, iparág, számlázási adatok). Amennyiben regisztrációját AmEx, PayPal és kártyás fizetéssel kívánja rendezni kérjük, regisztrációját a registration@endlessmobil.hu címen adja le (regisztrálók neve,  munkakör, cégnév, iparág, számlázási adatok)!

Amennyiben a regisztráció során problémát észlel vagy egyéb észrevétele, kérdése van kérjük, jelezze felénk az iroda@endlessmobil.hu e-mail címen! 

A program- és helyszínváltozás jogát a fenntartjuk, információkért kísérje figyelemmel weboldalunkat!

2Résztvevő adatai // Participant details
3Számlázás // Invoice
4Postázás // Postal

Endless Solutions Kft.

Cím: 1122 Budapest, Maros u. 23-25.

Email: smart.conference@endlessmobil.hu